avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberarea primei carti de indentitate in regim ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberarea primei carti de indentitate in regim deburgenta

Buna ziua!
Imi poate cineva furniza informatii despre eliberarea primei carti de identitate in regim de urgenta? Fiica mea va implini 14 ani in martie,in aprilie intentionam sa venim in Romania sa ii facem prima carte de identitate.
Problema este ca pasaportul ei va expira pe 10 aprilie si ca sa ii pot face alt pasaport trebuie sa ii fac intai cartea de identitate. Intrebarea mea este: se poate elibera prima carte de identitate in regim de urgenta,pe motive de studiu? Locuim in Uk si nu poate lipsi de la scoala,plus ca nici noua nu ne permite timpul si serviciul sa stam mai mult in Romania. Daca pasaportul ii va expira,avem nevoie neaparat de CI ca si document de calatorie. Multumesc frumos,astept raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Lnformatie refacere ci si pasaport din italia Nicoleta77Serban Nicoleta77Serban Am buletinul şi pasaportul expirat, sunt în Italia ce trebuie să fac ca sa le pot schimba aici la consulatul de care aparţin? (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie la 14 ani Bella47 Bella47 Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot ... (vezi toată discuția)