avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Astazi , firma la care lucrez a primit o instiintare de poprire a unei sume de 3501 ron , reprezentand o poprire in dauna unei linii de credit din 2006 ( lipseste numele bancii ), plus cheltuielile de executare silita . Se mentioneaza faptul ca Judecatoria Craiova , in data de 25/9/2014 a judecat acest dosar de executare in care s-a incuvientat executarea silita .
Am.impresia ca este un mic abuz la mijloc din partea Executorului , ori a fimei KOS . Nu imi amintesc sa fi primit nimic, si nu inteleg de ce nu au actionat pana acum ? Totusi , din 2014 pana in prezent , e o perioada destul de lunga .
Cum ar trebui sa procedez ? Cat imi.pot pune poprire pe salariu ? Ce sfaturi imi puteti oferi ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:07, 23 Februarie 2020
urgent de tot va adresati instantei si cererti sa se desfiinteze executarea silita, suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei, plata cheltuielilor de judecata..
cereti sa se constate ca executarea e perimata si ca a interbvenit si prescriptia.
apelati la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executarea silita Buddy Buddy Buna ziua Ma vad pus in situatia de a va cere ajutorul, desi nu as fi vrut niciodata sa ajung aici :-)) Tatal meu a cumparat o rovinieta auto pentru un ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)