avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL colaboreaza cu o scoala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL colaboreaza cu o scoala

Buna.
Detin un SRL pentru repararea si vanzarea calculatoarelor in orasul meu.
De asemenea, sunt angajat ca si profesor de informatica si totodata inginer de sistem la liceul de langa mine, eu terminand facultatea cu profil Informatica.
Am deschis inainte de a stii ca voi lucra la scoala un magazin la parterul casei mele cu reparatii(pentru pasiunea mea) dar si achizitionarea de produse specifice (cartuse imprimante, laptopuri, imprimante etc).

1. Am inteles ca eu fiind angajat la scoala in cazul in care se strica ceva, scoala nu poate colabora cu mine pe motiv de conflict de interese... Asa mi s-a spus de la contabilitate. Deci, scoala nu poate cumpara de la mine
sa zicem un nou cartus de imprimanta sau un nou laptop... Adevarat sau fals? Care ar fi solutia aici?
2. Daca vand firma catre soacra mea ar fi totul in regula?
3. Alte sfaturi daca mai aveti.
Va multumesc mult..

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta mancipri mancipri Eletrician angajat de 9 ani intr-o firma de stat (bugetar). Fiind proaspat absolvent de facultate, a depus la serviciul personal diploma de licenta. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Problema garantie ("consumabile") lifer lifer Am o problema legata de garantie. Este vorba despre o imprimanta cumparata acum citeva luni la care s-a defectat unul dintre cartusele cu cerneala (imprimanta ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)