avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata pilon 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata pilon 2

Sant pensionat pe caz de boala de 15 ani si ma cheama in fiecare an la control ca sa vada daca pot munci , Intrebare de ce nu a platit statul o suma din pensia mea la pilonul 2 timp de 15 ani nu era obligat sa d ea o suma de bani acolo cum cotizam si eu inainte de accidentul de munca acum am ramas la fel nu a cotizat nimeni ,De ce nu imi da inapoi cotizatia la pensie daca nu mai cotizeaza nimeni , am grad de handicap permanent si de la comisia de medicina a mun cii grad 2 accentuat si nu vor sa imi d ea ce am cotizat , Peste 2 ani ies la pensie normala de varsta si cotizatie atunci cei de la pilonul 2 imi face o pensie privata . Am si eu de retrocedat 300mp de pamant in sectorul 6 , am prioritate la retrocedare daca sant cu handicap permanent si banii imi trebuie pentruo peratie . Primaria din sectorul 6 are obligatia sa ma primeasca .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie de varsta? dorobantuflorica dorobantuflorica sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
Recalculare grupa de munca. gheorghetampau gheorghetampau Domnule avocat . ma numesc Tampau Gheorghe din Campulung Moldovenesc, pensionat in baza dec . 193359 din05.04.2007 privindacordarea pensiei pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)