avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare CAEN 8559 la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare CAEN 8559 la PFA

Buna, am in prezent un PFA pe consultanta software, 6202 si doresc in viitorul apropiat sa desfasor si activitate de pregatire in anumite arii din domeniul software, contra cost. As avea nevoie sa adaug codul CAEN 8559 la PFA-ul existent?

Contextul e ca eu predau oricum ca parte din consultanta pe care o ofer traininguri si sesiuni de coaching sau chiar segmente din programe de internship si am experienta de a o face fara a fi obiectul muncii ca favoruri personale(Fosti colegi din diferite contexte care doreau o specializare, o respecializare, o initiere, ajutor inspre promovare sau pur si simplu o intelegere mai buna). Acum doresc sa incep sa ofer asta ca un serviciu contra cost anumitor companii care doresc o imbunatatire imediata a angajatilor in anumite privinte.

S-ar putea sa fie vreun impediment in adaucarea acestui cod CAEN? Mentionand ca nu am examenul de licenta luat, ar trebui sa dau un atestat pentru COR 333309 Instructor/preparator formare pentru a putea inregistra codul 8559?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa "scrum master" în it Ionut1812 Ionut1812 Bună, Doresc sa îmi deschid un pfa pe venit real ca să activez pe rolul de \"Scrum Master\" în domeniul IT. Acest rol oferă consultanta cu privire la ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 5821/5829 fara studii superioare ganton ganton Buna ziua, Exact cum spune si titlul, se poate obtine autorizatia de PFA, cod caen 5821 sau 5829 fara studii superioare? (Inca nu am terminat facultatea). ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)