avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru domeniul evenimente trebuie diploma ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru domeniul evenimente trebuie diploma ?

Buna ziua . Pentru DJ evenimente, sonorizari, trebuie diploma? Intreb pentru sotul meu .
Stiu ca pentru SRL, nu trebuie.
Dar pentru II, AI ?
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
Formator hairstylist, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 24 Februarie 2020
Se solicita :
- documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf)
şi/sau
- fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă experiența profesională, dacă aceasta este cerută, potrivit unor prevederi legale speciale .

detalii:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)
Intrebare Magda77? Magda77? Buna ziua pentru infintarea unui pfa cu cod caen 8552 in vederea colaborari cu un centru de zi tip afterschool se cer studii de specialitate .la infintarea ... (vezi toată discuția)
Calificare profesionala Madalyna90 Madalyna90 Buna ziua, Nu sunt lamurita in ceea ce priveste calificarea profesionala.Doresc sa am propria afacere in domeniul organizare evenimente(wedding planner). Nu ... (vezi toată discuția)