avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa - Persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa - Persoane cu dizabilitati

Buna ziua. Am citit ca Prima Casa a creat posibilitatea ca persoanele cu dizabilitati sa faca cerere de credit pentru a-si lua o locuinta, indemnizatiile lor devenind eligibile pentru creditare.

Intrebarea mea este: este aceasta lege in vigoare si oamenii cu dizabilitati pot face cerere pentru prima casa, sau inca se discuta despre acceptarea ei sau este in curs de votare?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata compensație lunară chirie: poate beneficia de legea 288/2018 un polițist care și-a cumpărat locuință înainte a intra legea în vigoare? editholivia editholivia buna ziua, o prietena politist a primit un raspuns de la resurse umane prin care i se spune ca nu i se poate plati rata la credit pentru locuinta (in locul ... (vezi toată discuția)
Are dreptul primaria sa ma bage la centru cu forta? laurapetresv laurapetresv Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor. Sunt o persoana cu dizabilitati si locuiesc intr-un sat din Judetul Suceva. Dizabilitatea mea consta in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Testament cataraulioan cataraulioan Buna. Vreau sa va intreb ceva . Tatal meu are inca 5 frati si in zilele urmatoare bunicii mei i-au chemat pe toti la ei acasa sa discute cine va avea casa. ... (vezi toată discuția)