avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cercetare disciplinara

buna ziua! eu sunt economist, lucrez la firma x care are un contract cu o firma de contabilitate z care a delegat un contabil sef in firma mea.
daca seful meu este bolnav si vine o alta persoana in loc acesta are dreptul sa ma cerceteze disciplinar pt neindeplinirea unui termen al inventarierii desi eu nu am semnat nicaieri ca am luat la cunostinta de termenul limita al acesteia.
practic eu nu am raport direct de munca cu acea firma de contabilitate, ci doar cu angajatorul meu x.
cum sa raspund cereri de prezentare la cercetarea disciplinara?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:42, 10 Decembrie 2009
raspunsul dv. se refera strict la raporturile de munca si fisa postului. pentru constituirea unei comisii de inventariere si termenele de rezolvare a problemelor ivite trebuie sa existe o decizie de numire a comisiei de inventariere, sarcinile ce trebuiesc urmarite si indeplinite si termenele de rezolvare a problemelor ivite. in cazul in care nu sinteti nominalizata intr-o asemenea comisie nu are ce se vi se intimple din punct de vedere administrativ. aratati acest lucru in relatiile care vi se solicita.
Aici sunt mai multe aspecte aspecte:
-daca exista decizie privind delegarea de competente,atunci altcineva poate prelua responsabilitatile sefului dvs.
-pentru a incepe inventarierea se face o decizie de inventarriere si se intocmeste o comisie de inventariere
-cercetarea disciplinara o face angajatorul si este in legatura cu munca, neandeplinirea unor sarcini de serviciu ,nerespectarea unor decizii in conformitate cu responsabilitatile din fisa postului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie să modifice fișa postului și sarcinile de serviciu ... oanaportar oanaportar cine trebuie să modifice Fișa postului și sarcinile de serviciu - ale unui salariat ? Bună ziua ! Vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat în ... (vezi toată discuția)
Angajatul care sta denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la birou ne confruntam de cateva luni cu un contabil.... sub orice critica; asa ceva nu credeam ca exista: toata ziua sta degeaba, la propriu. ... (vezi toată discuția)
In fisa postului unui contabil șef au fost introduse atribuțiile ... Gabriela Lionte Gabriela Lionte In fisa postului unui contabil șef au fost introduse atribuțiile specifice postului din ROF-ul instituției la recomandarea comisiei de Audit. Comparând ... (vezi toată discuția)