avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Inscriere firma nou constituita in site ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Inscriere firma nou constituita in site licitatii/achizitii publice

Am si eu o intrebare :
Am o firma noua si vreau sa ma inscriu in Seap ...intrebarea mea este:se poate sa ma inscriu daca am firma noua si nu am livrat marfa pana atunci.(am citit intr-o documentatie de atribuire ca-mi trebuie ultimile 3 livrari si nu am)...sunt confuz
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 08:03, 10 Decembrie 2009
Toti operatorii economici se pot inscrie in SEAP indiferent de data la care s-a infiintat firma .In partea dreapta de jos exista din pagina din www.e-licitatii.ro scriu exact ce conditii si ce trebuie sa faceti ca sa va inscrieti in acest sistem.Puteti sa va faceti un catalog de produse din care, fiecare autoritate contractanta ,poate cumpara prin achizitie directa in limita a 15000 euro."am citit intr-o documentatie de atribuire ca-mi trebuie ultimile 3 livrari si nu am" este o conditie de calificare si selectie ,care este prevazuta in procedura respectiva, pe care autoritatea respectiva a introdus-o pentru a-si apara interesele stiind ca anumiti operatori economici nu-si indeplinesc obligatiile contractuale ,dar daca dumneavoastra va faceti acest catalog puteti vinde direct si sa livrati marfuri altor autoritati dobandind daca vreti aceea experienta care va este necesara.Cititi HG 925/2006 modificata si completata ,o gasiti pe site-ul ANRMAP la legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.19 din oug 34/2006 dancantemir dancantemir Daca valoarea estimata este mai mica de 15000 euro este obligatoriu sa achizitiionez direct sau pot aplica una dintre proceduri (cerere de oferta) ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice -termene publicare paula manta paula manta Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a ... (vezi toată discuția)
Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)