avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare suma platita de 2 ori?
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare suma platita de 2 ori?

Buna ziua. Am avut un credit la un IFN si pentru ca desi am platit mai mult creditorul nu a vrut sa-mi puna la dispozitie un fisier cu platile facute. In acest caz nu am mai platit si am fost executata silit . La proces am depus o chitanta cu o suma de 200 lei care nu aparea la ei Mentionez ca suma de 200 lei a fost initial retrasa din contul meu de creditor prin debitare card, dar in aceeasi zi eu am facut si o plata cash. Aceasta plata cash nu apare la ei decat plta prin debitare. Pana la judecarea cererii mi s-au retinut toti banii datorati prin poprire. Am solicitat atunci judecatorului sa constate ca creanta nu este certa tocmai ca nu este si suma respectiva inregistrata ca plata dar si sa mi-o vireze inapoi. Cu toate acestea judecatorul a spus ca nu poate lua nici o decizie ca nu am cerut expertiza contabila. Chiar este necesara expertiza contabila in cazul in care depui o chitanta care nu apare la creditor? Si daca in apel se mentine aceeasi sentinta , mai pot recupera cumva acea suma daca plata a fost facuta in 03.02.2017? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract credit ifn - titlu executoriu? andreib2009 andreib2009 Contractele de credit incheiate cu institutiile financiare nebancare anterior intrarii in vigoare a OUG 99/2006 sunt considerate titluri executorii? Care este ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)