avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calculare perioada de executat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Calculare perioada de executat.

Buna ziua. Va rog sa imi explicati si mie cum se face un calcul al unei noi perioade de executare. A fost o pedeapsa de 3 ani 2 lunsi 20 de zile = 1.176 de zile de executat cuprinzand doua pedepse. Una de 2 ani si a doua de 9 luni plus un spor. A fost liberat conditionat la implinirea cotei de 2/3 din pedeapsa. din totalul de 1.176 au fost executate 612 zile si au mai ramas 534 zile neexecutate. Acum s-a descoperit o fapta anterioara celei deja executate dar care este in concurenta cu una dintre infractiuni. Intrebarea mea finala este sa imi spuneti daca puteti cum se face calcului. La pedeapsa totala care trebuia executata in total adica 1.176 de zile se adauga noua condamnare, sau doar la zilele care au ramas de executat.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
Carolia, utilizator

Alte discuții în legătură

Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Calculare pedeapsa fapte multiple robomax robomax recent dupa ce am avut o problema am intampinat inca una. daca am de exemplu 5 fape.mi se da pedeapsa cea mai mare plus o treime din total? daca recunosc ... (vezi toată discuția)