avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație de stat pentru copii

Copilul meu împlinește pe 7 martie vârsta de 8ani. El este născut în Germania și nu a beneficiat niciodată de alocație de stat chiar dacă suntem în România și locuim aici. Am încercat de mai multe ori să solicit acest drept dar îmi cer un număr social din Germania iar eu nu am posibilitatea de a face rost de el. Cum pot proceda pentru a obține alocația de stat pentru copii?Nu vreau nimic din urmă ci doar din luna în care înaintez dosarul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 28 Februarie 2020
Solicitati sprijin pentru a obtine acel numar la Biroul ataşatului pentru probleme de muncă și sociale pentru RF Germania și Austria

Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: +49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai ... Aurora Jantea Aurora Jantea Bună ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai poate beneficia de alocația din germania? (vezi toată discuția)
Pot recupera banii din germania Greurus Mihai Costel Greurus Mihai Costel Patronul nu mia dat toți banii .Mai are sa-mi dea 1400euro (vezi toată discuția)
Germania David1234 David1234 am si eu o problema am muncit in germania pana anu trecut in februarie in germania iar acum eu si sotia mea neam trezit cu plicuri ca avem de platit la ... (vezi toată discuția)