avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolvența persoanelor fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolvența persoanelor fizice

Buna ziua,

Unde se depune cererea pentru insolvența persoanelor fizice?
Buna ziua,
Sunt 3 modalitati:
- puteti depune cererea la comisia de insolvenţă (daca aveti un plan de rambursare a datoriilor). Comisiile de insolventa sunt structurilor teritoriale ale ANPC/autoritatea pentru protectia consumatorilor

- dacă situaţia financiară este iremediabil compromisă si nu poate fi elaborat şi pus în executare un plan de rambursare a datoriilor, puteti solicita direct instanţei judecătoreşti competente deschiderea procedurii judiciare de insolvenţă.

Instanta judecatoreasca competenta este judecatoria in a carei circumscriptie ati avut domiciliul, resedinta sau resedinta obisnuita cel putin 6 luni anterior datei sesizarii instantei.

- puteti depune la comisia de insolvenţă o cerere de aplicare a procedurii insolventei simplificate.
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
Cabinet de Avocat Baltă Adriana-Veronica, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am și eu nevoie dacă poate cineva sa îmi spună ... bibicarina bibicarina Buna seara. Am și eu nevoie dacă poate cineva sa îmi spună ce avocat sa îmi iau pt a merge in instanță pt a îmi declara insolventa ,deoarece am ... (vezi toată discuția)
Imprumut peste limita indatorare oanadumitru1976 oanadumitru1976 Buna seara, Am nevoie de sfatul Dvs. Interesata fiind in obtinerea unui credit mi-a fost recomandat de catre o cunostinta un domn, broker in credite.Cu ... (vezi toată discuția)
Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)