avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am cerut executarea silta a firmei x ca si tert poprit dar fiema se afla in insolventa.
Ca sa execut silit debitorul angajat aspura caruia sa facut poprirea ca si persoana fizica trebuie sa astept sa se termine procedura inceputa, adica sa astept sa se termine procedura de insolventa frmei, ca sa incep executarea silita a acestuia?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:06, 10 Decembrie 2009
Executarea silita se face pe veniturile angajatului care poate fi platit si din Fondul de garantare a platii creantelor salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Am obtinut in instanta pe bza unui titlu executoriu impotriva unei societati (o voi numiA) o validare a popririi in mina tertului ,o alta societate (pe care o ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante impact.d impact.d Persoana juridica (SRL) am de recuperat creante de la o societate comerciala. Am actionat in instanta (somatie de plata) firma debitoare si in data de ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca in instanta? mdcc mdcc cum pot ataca o hotarare data de o judecatorie pentru incuviintare silita,deoarece a fost ceruta incuviintarea executarii silite la o alta judecatorie fata de ... (vezi toată discuția)