Buna ziua, locuim la et 3 al unui bloc si avem 2 copii mici, sub 3 ani. Azi noapte la ora 1, vecinul de la et 4, chiar deasupra noastră a început să dea găuri cu bormasina in perete.....s-a auzit foarte tare la noi, copiii mi s-au speriat , au auzit toti vecinii. Soțul a mers până la el la usa, a ciocănit, iar vecinul cand a vazut pe vizor cine e a ascuns repede bormasina, mințind ca nu a facut nimic. Bineînțeles că a ieșit cearta, vecinii ceilalți ca au deschis ușa au zbierat si ei ca ce se intampla. Dimineața imi scrie vecinul de la 4, sa ma ia la rost ca s-a speriat cand a bătut la ușă și că masina de spălat ar fi fost de vina pt zgomotul produs. Am vorbit omenește cu el, nu l-am jignit. După masă m-a sunat tot el sa imi spuna ca merge sa ne reclame la poliție ca i-a zgariat soțul usa azi noapte.....Soțul a mers în pijama si desculț, nu avea cum sa zgarie usa on nici un fel....Am vorbit cu administratorul de bloc si i-am facut cunoscută situatia. Dansul a zis ca discută cu părinții tipului, căci al lor e apartamentul (ei locuiesc la tara).
Spuneti-mi va rog noi ce ar trebui sa facem in aceasta situatie?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din precizarile dv rezulta concret ca vecinul de la et 4 nu poate face dovada cand , in ce circumstante si cine este vinovat de zgarierea usii de la intrare