avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin zgomotos
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin zgomotos

Buna ziua, locuim la et 3 al unui bloc si avem 2 copii mici, sub 3 ani. Azi noapte la ora 1, vecinul de la et 4, chiar deasupra noastră a început să dea găuri cu bormasina in perete.....s-a auzit foarte tare la noi, copiii mi s-au speriat , au auzit toti vecinii. Soțul a mers până la el la usa, a ciocănit, iar vecinul cand a vazut pe vizor cine e a ascuns repede bormasina, mințind ca nu a facut nimic. Bineînțeles că a ieșit cearta, vecinii ceilalți ca au deschis ușa au zbierat si ei ca ce se intampla. Dimineața imi scrie vecinul de la 4, sa ma ia la rost ca s-a speriat cand a bătut la ușă și că masina de spălat ar fi fost de vina pt zgomotul produs. Am vorbit omenește cu el, nu l-am jignit. După masă m-a sunat tot el sa imi spuna ca merge sa ne reclame la poliție ca i-a zgariat soțul usa azi noapte.....Soțul a mers în pijama si desculț, nu avea cum sa zgarie usa on nici un fel....Am vorbit cu administratorul de bloc si i-am facut cunoscută situatia. Dansul a zis ca discută cu părinții tipului, căci al lor e apartamentul (ei locuiesc la tara).
Spuneti-mi va rog noi ce ar trebui sa facem in aceasta situatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:36, 28 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din precizarile dv rezulta concret ca vecinul de la et 4 nu poate face dovada cand , in ce circumstante si cine este vinovat de zgarierea usii de la intrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)