avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Dacă beneficiez de stimulentul de inserție iar firma unde lucrez nu îmi plătește salariu,mai primesc stimulentul?m-am angajat la o fabrică si am auzit de la colegi mei ca le da bani odată la 3 luni!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Februarie 2020
Iulik29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 1 Martie 2020
Dar declaratia D112 o depune?
Nu stiu!ce declarație trebuie să depună?

Cornel Vasile a scris:

Dar declaratia D112 o depune?

D112 - Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 - contributii neplatite de angajator vaalmy vaalmy Buna seara M am angajat pe data de 12 / 10 /2016 cu CIM perioada nedeterminata , pe 25 feb ,2017 mergand la banca , am avut surpriza sa nu figurez la ANAF cu ... (vezi toată discuția)
Angajare filipineza bona centru_cta centru_cta Buna ziua! am angajat cu contract de munca filipineza, bona, eu sunt persoana fizica, am luat parola itm am transmis contractul in revisal, mai departe am ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 112 andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua pot depune D112 la ghiseu? multumesc (vezi toată discuția)