avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare mansarda care are receptia facuta la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare mansarda care are receptia facuta la primarie

Buna ziua,
La un imobil construit acum 50 de ani cu doua scari, formate din parter, etaj 1 si acoperis , am construit deasupra apartamentului meu de la etajul 1 o mansarda sub acoperis, fara sa modific acoperisul. Am obtinut la notar acordurile tuturor proprietarilor pentru construire. Am construit cu autorizatie de construire de la primarie si la final am obtinut si procesul verbal de receptie. Acuma doresc sa intabulez mansarda la care am acces din apartamentul meu printr-o scara interioara, dar mi sa spus ca trebuie sa obtin din nou acordurile proprietarilor la notar privind cedarea unei cote parti din pod. Ce ma fac daca unul dintre proprietari nu mai doreste sa-mi dea acest acord? Exista alta posibilitate in instanta sau care ar fi cea mai rapida cale de intabulare?
Orice raspuns/sfat este foarte apreciat
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
ylppa2003, utilizator

Alte discuții în legătură

Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Construire mansarda casa cu 4 apartamente geroget geroget Buna ziua! Detin un apartement intr-o casa cu 4 apartamente, din care doua apartamente la parter si doua la etaj. Eu stau la etaj, iar vecinul de langa ... (vezi toată discuția)