avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BILETE DE TRIMITERE CATRE UN MEDIC IN RECUPERARE ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BILETE DE TRIMITERE CATRE UN MEDIC IN RECUPERARE MEDICALA

Buna ziua,am o intrebare cu privire la biletele de trimitere date de medicul de fam catre un specialist in recuperare medicala/medic primar in recuperare medicala,se pot da mai mult de 2 bilete pe an sau care este regula dupa care se dau biletele.?Consider ca atunci cand un medic de fam iti da biletul catre specialist,acesta iti spune ce trebuie sa urmezi daca este nevoie de tratament medicamentos sau etc,

Alte discuții în legătură

Drepturile persoanelor cu handicap accentuat zdanut zdanut Legea nr.448/2006 art.10 spune : Persoanele cu handicap beneficiază de asistenţă medicală gratuită, inclusiv de medicamente gratuite, atât pentru ... (vezi toată discuția)
Drepturi-asigurari de sanatate Daliborka Daliborka Buna ziua, In cazul in care o persoana asigurata doreste sa beneficieze de tratament balnear printr-un programat de sanatoriu (prin casa de sanatate) la o ... (vezi toată discuția)
Tratament reuperarator prin casa de sanatate Daliborka Daliborka Buna ziua, In cazul in care o persoana asigurata doreste sa beneficieze de tratament balnear printr-un programat de sanatoriu (prin casa de sanatate) la o ... (vezi toată discuția)