avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de PFA pt cursuri ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de PFA pt cursuri ?

Buna ziua,
Îmi poate explica cineva cum trebuie sa arate un contract intre PFA și cursanți ? Trebuie ceva special, in afara de ce este evident (durată, pret , etc)? Trebuie vreo anexa specială ?
Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Ong -servicii formare profesionala PECA PECA Buna ziua Reprezint un ONG care s-a acreditat ca Furnizor de formare profesionala. Nedumerirea este urmatoarea: dorim sa promovam doar o anume formate ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere herminaida herminaida Buna ziua ! As dori sa inchiriez un teren in suprafata de 500 mp unei scoli auto. Aceasta are ca obiec instruire auto si examen cursanti. Cum ar trebui sa sune ... (vezi toată discuția)
Obligativitate folosire fise magazie? cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am un magazin de haine noi si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire:am 2 furnizori iar pe facturile de la ... (vezi toată discuția)