avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoana cu handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoana cu handicap

In anul 2018 o persoana a primit un certificat de incadrare in handicap cu insotitor , in luna iulie 2019 nu a mai primit grad de handicap cu insotitor ... rudele au contestat in instanta decizia luata de comisie , iar in luna martie 2020 au primit raspuns , castigand contestatia , iar in decizie instanta hotaraste modificarea certificatului eliberat in iulie 2019 , cu un nou grad ...cu asistent personal . In luna februarie 2020 persoana cu handicap a decedat ....iar familia solicita plata retroactiv la primarie plata indemnizatiei ... in conditiile in care instanta a hotarat doar modificarea gradului de handicap ....Exista o baza legala care poate obliga primaria la plata retroactiva a indemnizatiei ??

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie peroana cu handicap grav, certificat anulat prin sentinta judecatoreasca Aniia Aniia Am primit la departament spre solutionare o cererere de acordare indemnizatie lunara pentru persoana cu handicap grav. Speta este urmatoarea: 1.Certificat de ... (vezi toată discuția)
Drepturi recunoscute dupa deces Ics_buhusu Ics_buhusu O persoana care a fost incadrata in luna martie 2019, in gradul de handicap grav contesta certificatul de incadrare, in grad de handicap la Tribunal-Sectia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru handicap grav de la 1 ianuarie 2019 manuelaram manuelaram Se modifica de la 01.01.2019 cuantumul indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap, in sensul maririi? De ce se intarzie plata acestor drepturi in luna ... (vezi toată discuția)