avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termică
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termică

Bună ziua!
Sunt proprietar de apartament într-un bloc cu 4 etaje .
Am fost anunțați că se începe reabilitarea termică,și mi se cere să dau avans,fără să primesc un document oficial prin care să m- i se aducă la cunoștință ce plătesc și cât plătesc.
Menționez că am schimbat geamurile pe termopan și balconul este închis tot cu termopan,pe când alți proprietari nu au.
Cum o să se facă diferența,dacă nu s- făcut nici o evaluare a apartamentelor?
Nu ar trebui mai întâi să se facă o evaluare diferențiată pe apartamente și apoi să se distribuie costurile în funcție de această evaluare?
Plătim toți la grămadă?.
Nu ar trebui să cunoaștem costurile înainte de a începe lucrările?
Bănuiesc că trebuie să existe un proiect în acest sens .
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:11, 5 Martie 2020
Pentru corecta si completa dv informare este necesar sa solicitati presedintelui de asociatie sa va puna la dispozitie contractul de executie reabilitarea termica condominiu unde sunt consemnate toate etapele si operatiile care urmeaza sa fie executate
In documentele aferente raportului juridic de executie modificare energetica a condominiului,obligatoriu exista proiect tehnic
Informati-va temeinic referitor la suma de plata care ar trebui sa fi fost discutata in adunarea generala unde s-a votat executarea reabilitarii termice a condominiului
legal,fiecare proprietar detine obligatia sa achite c/v executie reparatie conditionat de cota indiviza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc bukarest bukarest In condominiul in care locuiesc ( Bloc cu 10 etaje - 8 scari- 352 apartammente ) se efectueaza rebilitarea termica ( Sector 3 ) Dupa ce s-a tencuit si ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter MartinRed MartinRed Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc. Initial nu am avut balcon, dar dupa N autorizatii si drumuri au reusit parintii mei sa faca tot ce trebuia si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)