avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare eroare materiala

Pentru indreptare eroare materiala se percepe taxa judiciara sau alte taxe ?Mentionez ca am facut apel. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: , 00:20, 6 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru indreptare eroare materiala din hotarare sau incheieri nu se datoreaza taxa de timbru si nici alte taxe.
Indreptarea erorii materiale nu poate fi ceruta pe calea apelului. Este necesara doar o simpla cerere de indreptare eroare materiala in temeiul art. 442 c.pr.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala- termen sebirelli sebirelli In cat timp de la ramanerea definitiva a unei sentinte prin nerecurare se poate face cerere pt indreptarea unei erori materiale? Exiata termen prescriptie? Sau ... (vezi toată discuția)