avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati secundare in agentia de turism detailista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati secundare in agentia de turism detailista

Buna seara,

O sa imi deschid o firma (si un spatiu comercial) ce are ca obiect activitatea de acte auto si asigurari.

As vrea ca pe langa cele doua activiati, sa deschid in aceeasi firma (si acelasi spatiu comercial, bineinteles) activitatea de agentie de turism detailista.

Intrebarea este daca legea imi permite sa fac asa ceva? Ca sa stiu daca urmez sau nu cursul de agent de turism.

De asemenea, ce alte activiati as mai putea introduce intr-un spatiu comercial care activeaza ca agentie de turism detailista? Pe viitor planuiesc si servicii de marketing online.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Agentie turism Torpillo Torpillo Am un birou de asigurari si vreau sa gasesc un partener serios(Tur Operator) sa fac si o agentie de turism in interiorul biroului.Am avut ceva discutii cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma jvg jvg Buna seara, 1. Doresc sa infiintez o firma care va avea ca obiect de activitate servicii turistice. Trebuie sa fie o agentie de turism (detailista), sau poate ... (vezi toată discuția)