avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Exemplu de lege ordinara
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Exemplu de lege ordinara

Buna ziua. Avand in vedere ca ,legile organice reglementeaza domeniile de importanta majora pt.Stat,cum ar fi frontierele,cetatenia,org.si desf.referendumului,statutul functionarilor publici,m-ar interesa un exemplu de lege ordinara.Legile Constitutionale si cele organice sunt foarte clare,pe cand legea ordinara este prea ambigua,reglementand toate celelalte domenii neacoperite de legea organica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2020
baranyaizsuzsa, utilizator
Cel mai recent răspuns: baranyaizsuzsa , utilizator 21:19, 9 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legile de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe sunt legi ordinare.
Multumesc foarte frumos,acum imi este mult mai clar!De curand am participat la un concurs si acolo m-am blocat,nestiind ce sau care este din cele 4 raspunsuri posibile cel corect pt lege ordinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 329/2009 - ordinara sau organica? blackjack blackjack In ce categorie de legi se poate incadra Legea 329/2009, ordinara sau organica? (vezi toată discuția)
Cod procedura fiscala kem kem Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca actualul Cod de Procedura Fiscala face parte sau nu din categoria legilor organice. Eventual, va rog sa argumentati ... (vezi toată discuția)
Lege organica-lege ordinara Mariusalexandru Mariusalexandru Am si eu o nelamurire: Desi este ceva"de la sine inteles" unde pot gasi o reglementare in care sa se stabileasca expres o ierarhie intre legea organica si cea ... (vezi toată discuția)