avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu cetatean strain.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu cetatean strain.

as vrea sa aflu si eu calea prin care pot obtine pentru sotia mea, care nu este de cetatenie romana, dreptul la sedere si la munca, pentru ca daca mergi la institutie te trimite la alta, si tot asa, fara sa te clarifice nimeni.
si as vrea sa aflu pasii care trebuie parcursi cu toate taxele care trebuie platite si cat dureaza obtinerea permisului.
multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ASHKALON , utilizator 00:09, 13 August 2006
Va puteti informa pe site-ul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, Serviciul Permise de Munca pentru Straini, la adresa [ link extern ] >
Va puteti informa pe site-ul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, Serviciul Permise de Munca pentru Straini, la adresa [ link extern ] >

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean strain Gabriel Iliescu Gabriel Iliescu doresc sa angajez un cetatean strai (turc) ce are domiciliu in Romania. care sunt conditiile? (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain gabriela neamtu gabriela neamtu in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania) (vezi toată discuția)