Buna ziua . Nepotul meu prestează o activitate sportiva pentru care nu a fost plătit de la începutul contractului. Precizez ca are contract de activitate sportiva pentru ca are 16 ani împliniți. A fost certat de către reprezentant al clubului ca s a plâns ca nu a primit salariul și acesta este in prejudiciu de imagine pentru club . Faptul ca s a plâns fata de colegi /rude ca nu a primit banii este o acuzație defăimătoare pentru club? Mulțumesc
Company Advising
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Sub nicio forma atata timp cat exista contract si in contract este prevazuta o remuneratie din partea clubului. Daca angajatorul nu ma plateste si eu le spun colegilor ca nu am fost platit pentru munca prestata e acelasi lucru.
Reprezentantul clubului a spus asta ca sa il sperie.
De acord cu atenția la ce semnează. Totuși la 16 ani nu prea știi multe ...întrebarea este dacă plângerile la adresa clubului pot fi considerate defăimare .
Denunt
osanbianca
buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :\"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi ... (vezi toată discuția)