avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare domiciliu

Bună ziua, dacă îmi schimb domiciliu și în localitatea în care am stat pana în prezent și am amenzi, când ma mut mi se duc amenzile la noua adresa de domiciliu? Mulțumesc
Prin mutarea domiciliului pe raza unei alte unitati administrative, datoriile nu se vor sterge.
Se vor transfera la domiciliu nou?
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
all3x@ndra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sumele provenite din amenzi maier_raul2000 maier_raul2000 buna ziua, daca ma puteti lamuri cu privire la un aspect v-as fi recunoscator daca sumele provenite din amenzile aplicate in baza OUG 195/2002 se fac venit la ... (vezi toată discuția)
Intreruperea cursului prescriptiei ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Stimati domni/doamne, va intreb in ce masura notificarile facute de DITL la o adresa la care contribuabilul a domiciliat in trecut pot intrerupe ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu, situația impozitelor Catany93 Catany93 Daca imi schimb domiciliul din oras la tara si mai am de platit impozit la masina,ce se intimpla cu impozitul?se transfera la noua primarie de unde o sa am ... (vezi toată discuția)