avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Neurologie handicap - referat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Neurologie handicap - referat

Tatăl meu a făcut avc trebuie referat si scrisoare medicală.
Cine da referatul la iesire din spital sa dat numai scrisoarea medicala.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:38, 11 Martie 2020
Referatul îl completează doctorul neurolog la cabinetul privat.
De asemenea trebuie un referat și de la medicul de familie.


Dapix a scris:

Referatul îl completează doctorul neurolog la cabinetul privat.
De asemenea trebuie un referat și de la medicul de familie.

Mama mea sa dus la medicul neurolog si ia zis ca nu-i da referat pentru ca ia dat bilet de iesire să-l folosească pentru obținerea gradului handicap.
Din pacate pentru handicap trebuie neaparat si referat. E un formular special. Dupa ce strangeti toate referatele de la medicii specialisti trebuie sa mergeti la medicul de familie care la randul lui va va face un referat. Daca bolnavul este netransportabil cereti si o adeverinta care se depune la dgaspc impreuna cu dosarul(atunci veti face si o cerere bazata pe diagnostice ca bolnavul sa nu se prezinte la comisie ci sa vina comisia acasa). Cat timp umblati dupa hartii puteti face deja cerere la sediul DGASPC sa vina ancheta sociala acasa. Pentru incadrare in grad de handicap e nevoie si de o ancheta sociala.

Uitati aici este un exemplu pentru salaj. Dar sa stiri ca oriunde mergeti in tara va vor trebui aceleasi lucruri.
[ link extern ] /

Eventual listati dumneavoastra referatul pentru medicul specialist si rugati sa il completeze. Dupa cum vedeti in linkul anterior se depun si referatele si internarile...

Mult succes si multa rabdare! Procesul nu e unul rapid dar daca va inarmati cu rabdare reusiti.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2020
noemi r, utilizator
În spital doctorii nu prea se obosesc să formuleze referate pentru comisia de expertiză.
Mergeți la un medic neurolog la policlinică sau la cabinetul privat și veți vedea că CONTRA COST o să vă facă referatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutați mă - acte necesare certificat de handicap valevalentina529@gmail.com valevalentina529@gmail.com Buna ziua am o rugăminte dacă se poate să mă ajutați cu o problema o am pe mama bolnava de mai multi ani și acum de 3 luni sta la pat la penparsi am fost ... (vezi toată discuția)
Daca am pensie de incapacitate de munca gr2 dobandita in urma ... ticarau daniel ticarau daniel Daca am pensie de incapacitate de munca gr2 dobandita in urma unui AVC ischemic ,diagnosticul este accentuat si capacitatea de munca pierduta in totalitate , ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap militarualex militarualex buna ziua, mama mea are cancer de san. a fost operata si a pierdut sanul drept.as dorii sa stiu daca poate primi ajutor de hadicap. va multumesc (vezi toată discuția)