avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutați mă - acte necesare certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutați mă - acte necesare certificat de handicap

Buna ziua am o rugăminte dacă se poate să mă ajutați cu o problema o am pe mama bolnava de mai multi ani și acum de 3 luni sta la pat la penparsi am fost cu ia la spital să văd ce pot face pentru un certificat de handicap dar am fost degeaba nu mi sa dat nimic că și cum ia ar fi imobilizată cum am dus-o așa am aduși după biletul medicilor ia este sănătoasă tun ajutați mă unde trebuie să merg
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: valevalentina529@gmail.com , utilizator 10:38, 11 Decembrie 2018
Este necesar sa formati un dosar cu documente medicale care atesta afectiunea/afectiunile de care sufera pe care sa il depuneti la comisia medicala de exepertiza perosane cu handicap locala
Urmeaza ca solicitantul sa fir programat pentru verificare
Da asta știu dar nu pot să îi fac dosarul nou ia toate afecțiunile le are de 10 ani a făcut un a.v.c mi s-au cerut acte noi și eu am fost cu ia în spital acum o săptămână și nu mi-au scris nimic medici de la spitalul mare doar iau făcut control și atît nu mi-au scris nici de a.v.c. nici că are 3 preinfarturi nici neurologul că nu mai merge .au scris doar că are demență senilă atît . Îmi trebuie acte doveditoare că ia nu mai merge . Ce să mă fac ?
Referatul neurologic îl fac doctorii numai la cabinetul particular sau la policlinică. În spital nu obișnuiesc medicii sa facă referate pentru comisia de expertiză. Mergeți cu actele vechi și ieșirile din spital la cabinetul unui neurolog.
Mersi frumos o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neurologie handicap - referat RObucarm RObucarm Tatăl meu a făcut avc trebuie referat si scrisoare medicală. Cine da referatul la iesire din spital sa dat numai scrisoarea medicala. (vezi toată discuția)
Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul unui bolnav psihic care este externat in puseu ? animsoc1234 animsoc1234 Bolnavul in cauza este cunoscut cu schizofrenie,tulburari de comportament ,oligofrenie ,retard mintal.A avut numeroase internari in spital,parintii ii are ... (vezi toată discuția)