avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere de incuvintare dublata
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere de incuvintare dublata

Am un dosar din aprilie 2019 in care distanta incheie cu respinge cererea de incuvintare ca neintemeiata cu drept de apel pt apelant in 15zile de la comunicare. Acum in martie 2020 acelasi apelant face o noua cerere pentru acelasi dosar .pentru care exista deja o solutie
Ce tip de cerere pot depune la judecatorie sa ia act de decizia din 2019 .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:44, 11 Martie 2020
poate atunci era neintemeiata, poate acum nu e.
nu aveti ce face dcat sa depuneti contestatie la executare daca va obtine incuviintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere cerere evacuare tnt tnt Am castigat un imobil la licitatie, am depus actul de adjudecare la BEJ pentru demersurile legale in vederea patrunderii imobilului ,si mi sa dat solutia ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Executare silita rami00 rami00 In noiembrie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la Bancpost in valoare de 3600 euro din care am platit ratele pana in iunie 2011, creditul era ... (vezi toată discuția)