avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare de sanatate pentru o persoana fara venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare de sanatate pentru o persoana fara venituri

Buna ziua ! Va rog frumos, cum trebuie sa procedez,daca vreau sa platesc asigurare de sanatate pe un an,pentru fiul meu care a terminat studiile anul trecut si inca nu munceste?Se poate face si online?Care este procedura,pas cu pas,va rog ?Cea mai simpla posibila ! Si cat trebuie sa platesc? Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2020
Nes2j, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 12 Martie 2020
Buna ziua,
Mergeti ( de fapt fiul sa mearga) la Casa de sanatate si incheiati un contract de asigurate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a putea plăti CASS și a fi asigurate timp de 12 luni în sistemul sanitar public, persoanele fără venituri pot depune oricând declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice.
www.avocatnet.ro/articol_532...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass persoane fara venit mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua. Am si eu un prieten care vrea sa se asigure medical si sa obtina cardul de sanatate dar nu stim care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmam. Daca ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Alexandra Nico Alexandra Nico Buna ziua. Poate o persoana care este pensionara si asigurata in sistemul public de sanatate sa aiba o fiica (nu minora, dar care nu realizeaza venituri) ... (vezi toată discuția)
Doresc sa am calitatea de asigurat dar nu am venituri. cum pot plati asigurarea medicala din buzunar? AndreeaZhao AndreeaZhao Buna ziua tuturor! Doresc sa am calitatea de asigurat dar nu am venituri. Am inteles ca pot plati asigurarea medicala publica din buzunar 1248 RON. Imi puteti ... (vezi toată discuția)