avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Societate având angajată cu soț șofer de tir curse ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Societate având angajată cu soț șofer de tir curse Italia

Bună ziua! Ce pot face în cazul angajatei care, deși a fost avertizată că nu va va mai putea veni la serviciu, a refuzat izolarea temporară de soțul care săptămânal face curse în cea mai afectată zonă a Italiei? Nu cred că nu există riscul infectării pt șoferii de tir, chiar dacă urmează reguli clare în aceste deplasări.
Menționez că discuția s-a purtat în urmă cu aprox 3 săptămâni, timp în care se puteau găsi soluții, iar acum, ea este acasă de luni, 9 martie.
Este normal ca șoferii de tir să se plimbe nestingheriți pe străzi, după întoarcerea dintr-o astfel de cursă, fără a fi supuși vreunui control în vamă sau la domiciliu?
Ar fi corect față de colegii care vin la serviciu ca această angajată să beneficieze de vreun fel de concediu?

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe per.determinata -detasare ? ctseximtrans ctseximtrans Buna ziua,am o problema si as dori sa-mi dati o solutie,daca se poate bineinteles! Am o firma de transport intern-international.Lucrez cu un singur TIR pe ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pitirut pitirut O firma inregistrata in Romania, isi trimite salariatul la munca in strainatate (mai exact-pe un post de sofer, care efectueaza tranporturi in toata ... (vezi toată discuția)
Pot face ceva? cornel244 cornel244 Buna ziua.Am lucrat 2luni ca sofer pe comunitate la o firma din Timisoara. A doua zi dupa intoarcerea in tara,mi s-a desfacut contractul de munca fara a-mi ... (vezi toată discuția)