avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu fortat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu fortat

Buna ziua.Angajatorul ne-a impus concediul de odihna din cauza coronavirus-ului.Este legal?Menționez că lucrez la o creșă ce s-a închis din ordinul ministrului până pe 22.03,cu posibilitate de prelungire.Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:08, 16 Martie 2020
Vedeti discutia de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forta majora contract scolarizare Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Va rog o lamurire, daca pentru situatia coronavirus se poate invoca forta majora in contractul de scolarizare pentru o gradininta privata; ori ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o creșă privată AlessiaP AlessiaP Buna ziua, Dacă as dori sa deschid o creșă privată, ar trebui sa am neaparat o diploma de facultate sau pot înființa și cu diploma de curs? Sau nu ... (vezi toată discuția)
Se acordă concediu platit pe perioada stării de urgență ? Mamica1 Mamica1 Se acordă concediu platit pe perioada stării de urgență, cand scoliile sunt închise?.angajatorul mi a spus că nu există un cadru pt a mi aprobă ... (vezi toată discuția)