avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Bună ziua, va scriu în legătură cu situația în care ne aflam în momentul de fata cu epidemia care, are loc în acest moment în întreaga lume. Lucrez de o luna și jumătate la un hotel și vreau sa știu dacă se va închide din cauza carantinei ce drepturi de salarizare voi avea? Voi avea dreptul la somaj sau concediu de odihna? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 16 Martie 2020
In situatia descrisa, aveti dreptul la indemnizatia de somaj dar sa NU semnati cererea de demisie, sa va concedieze dumnealor.

Mikyelena a scris:

Bună ziua, .... Lucrez de o luna și jumătate la un hotel și vreau sa știu dacă se va închide din cauza carantinei ce drepturi de salarizare voi avea?....

In ce sens se inchide?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Ca si salariat am solicitat concediu fara plata pentru 12 luni de zile si s-a aprobat. La revenire, angajatorul mi-a spus ca o sa-mi inceteze ... (vezi toată discuția)
Referitor indemnizatia de somaj calinI calinI Buna am o intrebare referitoare la indemnizatia de somaj daca am dreptul am fost in somaj in anul2013 din mai pana in ianuare2014 dupa care am fost angajat 2 ... (vezi toată discuția)
Pentru somaj Lucretia uifelean Lucretia uifelean Lucrez ca ingrijitoare de batrani de un 1 si 2 luni si sunt asigurata vreau sa stiu daca am dreptul la somaj si cat timp am acest drept (vezi toată discuția)