avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Coronavirus - salariu redus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Coronavirus - salariu redus

Buna ziua, lucrez in turism iar angajatorul nostru vrea sa reduca salariul cu 50%, a redus si programul la jumatate si ne-a dat posibilitatea sa lucram de acasa ( nu este stipulat pt cat timp) Eu pot sta acasa cu copiii cat timp scoala este inchisa si suma pe care o primesc este mai mare decat salariul redus cu 50%.. Am o fetita de 9 si una de 2 ani si 2 luni. Intrebarea mea este daca mai primesc suplimentul de insertie daca stau acasa cu copiii. Cum ar fi mai avantajos si bine pt mine? Oare a redus salariile sa ne bage ulterior in somaj tehnic? Eu inca nu am semnat nimic.

Alte discuții în legătură

Clarificari legea 19/2020, stimulent de insertie si concediere gabrielle_24 gabrielle_24 Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: in prezent sunt in somaj tehnic pana pe 14 mai, pe 15 mai ar trebui sa revin la serviciu. As dori sa imi reiau ... (vezi toată discuția)
Are dreptul angajatorul sa imi inchida contractul de munca in peroada de pandemie? M@M@ M@M@ Are dreptul angajatorul sa ma de a afara si sa imi incheeie contractul acum in situata de urgenta? Pt ca asta a facut! Am contractul din 02.01.2020,si a spus ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand colegii sunt in somaj tehnic gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, In prezent ma aflu in zilele libere platite pt scoala inchisa pana pe data 6 aprilie, deoarece in timpul vacantei nu este valabilă legea ... (vezi toată discuția)