avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stare de urgenta

Bună ziua! Dacă sunt medic rezident în anul 1 și lucrez de pe 3 februarie 2020 si doresc sa demisionez din cauza lipsei dotarilor și siguranței pe care mi-o oferă spitalul, cum ar trebui sa procedez, având în vedere existenta stării de urgenta actuale? Trebuie sa stau și în preaviz? Exista o metoda de calcul a zilelor de preaviz? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 18 Martie 2020
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de acelasi subiect.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare de urgenta Andreei27 Andreei27 Bună ziua! Dacă sunt medic rezident în anul 1 și lucrez de pe 3 februarie 2020 si doresc sa demisionez din cauza lipsei dotarilor și siguranței pe care ... (vezi toată discuția)
Certificat imatriculare Prata Prata Certificatul de imatriculare mi-a fost retinut de politia italiana pe motiv ca sunt rezident in italia mai mult de un an ,cum recuperez talonul sau unde va ... (vezi toată discuția)
Caut avocat din constanta ContSters462530 ContSters462530 Bună ziua,caut urgent un avocat din Constanta care mă poate ajuta intr-un dosar de succesiune/moștenire din care am fost exclus abuziv (vezi toată discuția)