avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Forma de inregistrare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Forma de inregistrare factura

Ca si companie inregistrata in Romania contractam periodic prin intermediul unor platforme de freelancing de tipul UpWork diversi freelanceri pentru taskuri punctuale. Plata se face cu cardul companie pe sitemul escrow al platformei iar la final acestia elibereaza o factura pe care sunt trecute numele si prenumele freelancer-ului precum si serviciile prestate precum datele noastre de identificare.

Intrebare este cum putem inregistra legal in contabilitate aceasta plata, deoarece de cele mai multe ori freelancerul este persoana fizica si nu are o forma juridica de prestare servicii?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contabilitate freelancing ContSters426943 ContSters426943 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Plata servicii freelancer it radra radra Cum pot sa inregistrez pe SRL-ul meu plata serviciilor IT prestate de catre persoane fizice cu domiciliul in strainatate (care nu au au venit si nici nu vor ... (vezi toată discuția)
Fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing AmDoar_20deani AmDoar_20deani Bună! Am început recent să fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing (Fiverr, Upwork). După primul produs ... (vezi toată discuția)