Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari. Cat este taxa notariala (onorariul) in cazul achizitionarii unui imobil la pretul de 320.000 lei, prin programul "Prima casa" in localitatea Bucuresti? Pot fi aplicate taxe mai mari sau mai mici, in functie de notarul ales sau taxa este plafonata la o anumita suma raportata la pretul imobilului. Multumesc anticipat!
onorariile difera, asa ca puteti sa cereti mai multor notariate sa va faca un aclcul.
de regula banca lucreaza cu un anumit notariat asa ca nu cred ca veti avea de ales.
Multumesc pentru raspuns. Banca nu mi-a impus acest lucru, ci mai degraba, vanzatorul. Cunoasteti daca diferentele sunt colosale sau de bun simt intre onorariile percepute de notari pentru acest tip de credit bancar?
gi-jane2 a scris:
onorariile difera, asa ca puteti sa cereti mai multor notariate sa va faca un aclcul.
de regula banca lucreaza cu un anumit notariat asa ca nu cred ca veti avea de ales.
Contract de vânzare
Jvs81
Buna ziua .As vrea sa știu care este suma minima care o pot trece într-un contract de vânzare/cumparate apartament pentru a nu putea fi atacată de nimeni ... (vezi toată discuția)