avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua ! Sunt însărcinată in 6 luni de 1 luna si ceva sunt in concediu medical , duminică imi expira CM pe 29 martie mi se incheie contractul de muncă pot sa imi iau concediu fara plata 5 zile pana mil închide apoi de la 1 aprilie in bag dosaru pentru somaj 1 luna ma afecteaza la ceva ?
Multumesc !!
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
Bebe90, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Contract de muncă expirat-cic cristinici cristinici Buna ziua! Va rog să mă ajutați în următoarea situație. Pe data de 24 noiembrie am intrat în prenatal,pe data de 12 ianuarie am născut. Zilele ... (vezi toată discuția)