avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... despre somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

despre somaj tehnic

Buna ziua AS dori s stiu daca in contextul actual al acestei epidemi, eu intru in somaj tehnic la firma la care lucrez si gasesc un loc de munca tot de 8 ore care nu afecteaza nici programul de munca daca voi fi rechemat la jobul la care intru in somaj, voi putea cumula somajul tehnic cu celalalt contract?
Mai pe scurt se poate cumula indemnizatia de somaj tehnic , cu salariul obtinut de la alt contract?

Alte discuții în legătură

2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic - angajare IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Sunt angajata la locul actual de munca de 6 ani, un magazin de materiale de constructii.Acum cum nu mai avem vanzare intram cel mai probabil in ... (vezi toată discuția)
Concediere, somaj, angajare... somaj antonio123 antonio123 AM fost in somaj,mi-am gasit loc de munca mi sa intrerupt somajul.firma unde mam angajat ma mintit la angajare ca lucrez in ture,dar lucrez numai de noapte 8 ... (vezi toată discuția)