avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordarea de putere discretionara prin semnarea unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordarea de putere discretionara prin semnarea unei procuri speciale acordate unei persoane care sa ma reprezinte in Adunarea Generala a membrilor PAS.

Buna ziua,
Fac parte din ultimele asociatii ale salariatilor(PAS) din Romania.
Deoarece va avea loc o Adunare Generala a a membrilor PAS, la care care nu voi participa ca urmare a limitarilor impuse de Starea de Urgenta, sunt nevoita sa semnez/sau nu, o procura speciala, solicitata de Consiliul de Administratie al Asociatiei PAS.
Precizez ca primele 3 puncte se refera la Raportul de Gestiune al Consililului de Administratie, aprobarea situatiilor financiare si aprobarea bugetului pe anul 2020.
Exista insa, si un punct 4, Diverse, pentru care se solicita putere discretionara reprezentantului pe care urmeaza sa il numesc, asupra problemelor care nu au fost identificate si incluse in ordinea de zi pana la data semnarii procurii.
Doresc sa stiu daca aceasta solicitare, de a acorda putere discretionara, este legala si ce implicatii poate avea asupra mea ca actionar al societatii respective.
Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
anaddam, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizatie consiliu de administratie fany62 fany62 Sunt membru consiliu de administratie la un SA din 2007 (luna mai) si nu am primit indemnizatia decit pentru 2 luni . In plus fata de acestea nu a fost ... (vezi toată discuția)
Demisie 2/3 din consiliu director si 4/5 din membri asociatie. cum procedez mai departe? mihai-ab mihai-ab Salutari tuturor. Rog sa ma ajutati, daca se poate cu un o parerea vis-a-vis de o situatie a asociatiei noastre. Asociatia are 5 membri (1 presedinte, 2 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi scos din consiliul de administratie andex andex Buna seara, Societate pe actiuni cotata la BVB cu doi actionari majoritari 47% cu 47% si restul din aprox. 500 de actionari cu 0.000..% Din partea ... (vezi toată discuția)