avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct lucru

Buna ziua,
Daca se poate va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu inchiderea unui punct de lucru...
Firma are sediul intr-un oras iar punctul de lucru a fost deschis in alt oras
As dori sa stiu ce proceduri trebuie urmate pt a inchide punctul de lucru???Procedurile se deruleaza in orasul unde are scoietatea sediul sau tb facute formalitati si la finante unde societatea are deschis punct lucru?
Exista un termen limita in care tb definitivate procedurile?
Cel mai recent răspuns: 14 , utilizator 12:59, 11 Decembrie 2009
Decizia asociatului unic sau Hot AGA (mai multi asociati) de desfiintare si radiere a punctului de lucru se inregistreaza la ORC unde este inregistrat sediul social al societatii.
Dupa inregistrarea mentiunii la ORC, de desfiintare a punctului de lucru, se va face o mentiune de scoatere din evidenta si la Directia generala a Fin Publice , de la locul unde a functionat punctul de lucru.
Bafta!
- va prezentati la registru comertului unde are societatea sediul. veti depune o hotarare AGA, semnata de toti asociatii, prin care hotarati inchiderea punctului de lucru + anexa contor de cuvinte ptr publicare+ certif. constatoare de autorizare a pct de lucru+ timbre judiciare 0,30 lei - si se inchide punctul de lucru. dupa inchidere depuneti si la finantele din orasul unde ati avut punctul de lucru o copie dupa rezolutia de inchidere a pct de lucru.
Succes!
la ORC se face inchiderea punctului de lucru in baza hotararii actionarilor
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Desfiintare puncte de lucru irina_alexa irina_alexa buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru! va multumesc! (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru ilsssa ilsssa Va rog, sa imi spuneti daca stiti ce documente( ce formulare) sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru., pt. o firma cu asociat unic. Ce formulare ... (vezi toată discuția)