avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PRESCRIPTIE APLICARE AMENDA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PRESCRIPTIE APLICARE AMENDA

In data de 08.09.2019 am fost surprins pe DN ca am circulat fara a detine rovineta valabila. In data de 10.01.2020 am primit prin posta procesul verbal de constatare a contraventiei. Intrebare :: Se considera ca s-a prescris amenda ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:51, 27 Martie 2020
Nu este prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
Amenda neplata rovinieta. buna. am uitat cand trebuie sa platesc ... micro40 micro40 Amenda Neplata ROVINIETA. Buna. Am uitat cand trebuie sa platesc Rovinieta deoarece o platesc anual si nu am mai stiut cand expira. Astazi data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)