avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumuturile rapide doar cu buletinul, date de IFNuri ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumuturile rapide doar cu buletinul, date de IFNuri apar in Biroul de Credite?

imprumuturile rapide doar cu buletinul, date de IFNuri apar in Biroul de Credite? ma refer la cele date de firme care practica dobanzi foarte mari
Daca nu, de unde se poate obtine lista tuturor astfel de credite ale unei persoane?
Cel mai recent răspuns: unangajat , utilizator 10:19, 25 Martie 2020
am vazut ca doar interogarile facute de banci la Anaf apar in raportul interogariBanci de pe Spatiul Virtual. nu apar si cele pe care mi le-au facut cei de la Cetelem. trebuie sa existe undeva un istoric si al acestora. Stie cineva de unde il pot obtine? Ar fi destul de util ca sa vezi daca nu cumva cineva care a facut rost de copia buletinului tau nu ti-a facut un credit, inainte sa fi instiintat de respectivul IFN ca ai restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn - imprumut fara sa consulte biroul de credit Prietenul Prietenul Buna ziua, Sufar de o tulburare obsesiv compulsiva (dependenta de jocuri de noroc). Din nefericire, am imprumutat mai mult decat pot achita , de la ... (vezi toată discuția)
Cetelem giubaca69 giubaca69 Bună ziua :) doresc să mă lămuriți cu privire la cele ce am să vă expun ! Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)