avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Intrebare legata de legistatia carantinei
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Intrebare legata de legistatia carantinei

Bună ziua
Angajat în Cluj Napoca domiciliu in alt oras, locuiesc cu iubita care este studentă în Cluj Napoca domiciliu in alt oraș.
Putem merge acasă, la domiciliu cu legislația actuală?
In ce condiții?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

pot sa fac viza de resedinta unei persoane la proprietatea mea din alt oras fara sa imi schimb si eu domiciliul? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Locuiesc in Tirgu-Jiu si am domiciliul stabil in acest oras, dar detin in proprietate o locuinta in Cluj-Napoca. Va rog sa-mi spuneti daca se poate ... (vezi toată discuția)
Teren tineri casatoriti Syrusmia Syrusmia Buna ziua! Suntem un cuplu si indeplinim conditiile pentru a primi teren. Problema e ca noi avem buletinul de Iasi, dar locuim in Cluj-Napoca, si am dori ... (vezi toată discuția)
Intrebare - prima de instalare mesteru mesteru Buna ziua. Va relatez situatia mea si va solicit o explicatie. Ma numesc Costica Pop din Cluj Napoca(casatorit cu 1 copil si cu domiciliul stabil in Cluj ... (vezi toată discuția)