avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren tineri casatoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren tineri casatoriti

Buna ziua!

Suntem un cuplu si indeplinim conditiile pentru a primi teren. Problema e ca noi avem buletinul de Iasi, dar locuim in Cluj-Napoca, si am dori teren undeva in satele de pe langa Cluj-Napoca( ex. Apahida). La ce primarie ar trebui sa ne facem un nou buletin pentru a primi terenul? La primaria Apahida, sau Cluj-Napoca? Este posibil doar cu viza de flotant sau trebuie domiciliu permanent?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Loc de parcare - cu flotant eliz_k eliz_k Buna dimineata, Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau schimbare domiciliu alle4295 alle4295 Buna ziua, Prietenul meu sta in spatiul parintilor mei in al doilea imobil al lor. Domiciliul lui din buletin este intr-un sat din judet. Am dori 1 la mana ... (vezi toată discuția)