avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cedare drepturi de autor IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cedare drepturi de autor IT

Care este forma legala prin care o persoana fizica neautorIzata poate cumpara drepturile de autor asupra softului creat de un PFA?

Alte discuții în legătură

Ce se poate vinde fara a fii pfa/persoana juridica sorinn1 sorinn1 1. Vreau sa va intreb ce se poate vinde fara a fii PFA/persoana juridica. Ma refer la anunturile de pe net - vand telefon, vand alt obiect pe care il detin, ... (vezi toată discuția)
Student-cum poate vinde un program ca totul sa fie corect? ileana-carmen ileana-carmen Buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti forma corecta sub care un student aflat intr-un an terminal la o facultate cu profil informatic, nu are surse ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune drepturi autor Ddddddd12 Ddddddd12 Daca sunt fotograf fara nicio forma juridică, deci persoana fizica neautorizată și am câteva evenimente de fotografiat într-un an, e necesar să am forma ... (vezi toată discuția)