avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Contract de cesiune drepturi autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Contract de cesiune drepturi autor

Daca sunt fotograf fara nicio forma juridică, deci persoana fizica neautorizată și am câteva evenimente de fotografiat într-un an, e necesar să am forma sau PFA este de ajuns un contract de cesiune a drepturilor de autor conform legii 8 din 1996. Pot fii in regula din punctul de vedere al ANAF?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:38, 12 Decembrie 2018
Trebuie sa va infiintati ca pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ong poate cumpãra drepturile de autor DanOrghici DanOrghici În ce condiții poate cumpăra un ONG drepturile de autor asupra unei cărți? (vezi toată discuția)
Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce ... (vezi toată discuția)
Salutare! as dori sa va intreb: daca sunt administratorul unei ... MihaiG1984 MihaiG1984 Salutare! As dori sa va intreb: Daca sunt administratorul unei firme SRL micro intreprindere si activez in domeniul muzical, eu pot sa ma platesc pe mine la ... (vezi toată discuția)