avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj italia

Buna ziua am.lucrat 9 luni in italia cu contract la sfarsitul lunii imi expira contractul si nu il mai renoveaza stiti daca pot primi somaj nu am rezidenta si nici buletin italian doar codice fiscale si normal acte romanesti.multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:22, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intra aici, e o lista cu avocati romani din Italia. Sunt specializati (si) pe dreptul muncii. Scrie si spera ca-ti va raspunde careva. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislația muncii în italia. mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian? Cornell M Cornell M Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv ... (vezi toată discuția)
Somaj italia Opr88 Opr88 Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu o problema maicamea lucreaza in italia vrea sa obtina somaj dar iy trebuie rezidenta trebuie luata in spatiu ... (vezi toată discuția)
Somaj in italia alecu erica alecu erica am lucrat cu contract de munca in italia pe perioada determinata cite 3 luni pe an , in ;2007, 2008, 2009. pot beneficia de indemnizatie de somaj , din ... (vezi toată discuția)