avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere plătite cu 75%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere plătite cu 75%

Bună seara! În cazul în care creșa de stat are program și în vacanța de Paște, se mai pot lua zile libere de la serviciu? Conform legii in perioada vacanțelor nu se acordă. Creșa de stat are programul pe care îl au bugetarii. În perioada aceea intră zilele libere plătite sau nu este cazul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela 1988 , utilizator 10:08, 26 Martie 2020
In perioada vacantei nu intra si zilele libere platite acordate in baza Legii 19/2020.
Multumesc! Deci se presupune că este vacanță și pentru antepreșcolari chiar dacă unitatea funcționa în timpul acesta.

Cornel Vasile a scris:

In perioada vacantei nu intra si zilele libere platite acordate in baza Legii 19/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 alexandra222 alexandra222 Buna ziua,am o nelămurire, în ceea ce privește legea 19 /2020,privind acordarea de zile libere pt copii,aceasta lege se aplica până la urmă si pe ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)